Arrangementen & acties

Voor- en napret-arrangement

Je kent dat wel: eindelijk klaar met werken en dan moe, en hals over kop, op vakantie. Niet echt verstandig…. Daarom bieden wij je een voor- en napret-arrangement aan. Dat ziet er als volgt uit: op je eerste vakantiedag vertrek je op je gemak richting Noord-Frankrijk (vanaf Utrecht zo’n vier uur rijden). Je wordt in de namiddag ontvangen met een drankje van het huis. Alle bagage kan in de auto blijven (behalve je tandenborstel….) want je verblijft in een compleet ingerichte kamer met eigen sanitair. ’s Avonds schuif je gezellig aan bij onze table d’hôtes. De volgende dag (lekker uitslapen!) staat er in de ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaar, ’s middags een karafje wijn en ‘s avonds weer een lekker diner. Op de laatste dag, na een stevig ontbijt, vertrek je richting je vakantieadres. Mét een lunchpakket voor onderweg. Je gaat dan volledig onthaast aan een heerlijke vakantie beginnen! Dit arrangement kan ook geboekt worden voor de cabane.

En van dit arrangement kun je natuurlijk ook op de terugweg gebruik maken zodat je uitgerust en ontspannen weer thuiskomt. Of als je op rondreis bent….

Het arrangement kost voor twee personen (en eventueel 2 honden) slechts € 255,- in juli en augustus en € 235,- in de overige maanden. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een ruime kamer met eigen sanitair (of de cabane), een welkomsdrankje, twee keer een 3-gangen diner (excl. drankjes), twee keer ontbijt, een karaf wijn en twee lunchpakketten.

Wijn voor muziek

Stel, je verblijft bij ons, je kunt muziek maken en je hebt je instrument toevallig bij je. Je gitaar, ukelele of mondharmonica bijvoorbeeld. Dan stellen wij graag een karafje wijn beschikbaar in ruil voor wat live muziek. Voor ons en onze overige gasten. Santé!

E: info@unechancedelafrance.com F: www.facebook.com/unechancedelafrance