Une Chance de la France

CHAMBRES D’HÔTES, CABANE, MINI-CAMPING & TABLE D’HÔTES IN DE FRANSE ARDENNEN....

Arrangementen & acties

Voor- en napret-arrangement

Je kent dat wel: eindelijk klaar met werken en dan moe, en hals over kop, op vakantie. Niet echt verstandig…. Daarom bieden wij je een voor- en napret-arrangement aan. Dat ziet er als volgt uit: op je eerste vakantiedag vertrek je op je gemak richting Noord-Frankrijk (vanaf Utrecht zo’n vier uur rijden). Je wordt in de namiddag ontvangen met een drankje van het huis. Alle bagage kan in de auto blijven (behalve je tandenborstel….) want je verblijft in een compleet ingerichte kamer met eigen sanitair. ’s Avonds schuif je gezellig aan bij onze table d’hôtes. De volgende dag (lekker uitslapen!) staat er in de ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaar, ’s middags een karafje wijn en ‘s avonds weer een lekker diner. Op de laatste dag, na een stevig ontbijt, vertrek je richting je vakantieadres. Mét een lunchpakket voor onderweg. Je gaat dan volledig onthaast aan een heerlijke vakantie beginnen! Dit arrangement kan ook geboekt worden voor de cabane.

En van dit arrangement kun je natuurlijk ook op de terugweg gebruik maken zodat je uitgerust en ontspannen weer thuiskomt. Of als je op rondreis bent….

Het arrangement kost voor twee personen (en eventueel 2 honden) slechts € 190,- in juli en augustus en € 170,- in de overige maanden. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een ruime kamer met eigen sanitair (of de cabane), twee keer een 3-gangen diner (excl. drankjes), twee keer ontbijt, een karaf wijn en twee lunchpakketten.

Herfstarrangement 2019

Er nog even lekker tussen uit in de herfst. En de hond mag mee! Wij bieden wij in onze chambre d’hôtes aan: het Herfstarrangement 2019!
Je verblijft in een sfeervolle, ruime tweepersoonskamer met eigen sanitair. Het is een vijfdaags arrangement inclusief ontbijt en table d’hôtes (3 gangendiner).
Aankomst maandag 21 oktober (vanaf 14.00 uur), vertrek vrijdag 25 oktober (voor 12.00 uur).

Dit arrangement kost voor twee personen (en eventueel twee honden) €315,- Je kunt dit arrangement verlengen. Hiervoor verwijzen we je naar onze reguliere prijzen op de site.

Oliebollen-arrangement 2019-2020 (vol geboekt)

Op zoek naar een vuurwerkvrij Oud & Nieuw, voor jou en je hond? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je kunt terecht in onze chambre d’hôte in Noord-Frankrijk. Je verblijft in een ruime kamer met eigen sanitair. Het arrangement is van dinsdag 31 december 2019 (vanaf 14.00 uur) tot donderdag 2 januari 2020 (tot 11.00 uur) en bestaat uit twee overnachtingen met een 3-gangen diner. Op de dag van aankomst ontvangen we je met een welkomstdrankje en ’s avonds zijn er heerlijke hapjes en oliebollen. Om twaalf uur proosten we met champagne. dinsdag serveren we een brunch en op woensdag een ontbijt.

Dit arrangement kost voor twee personen (en eventueel twee honden) €195,- Je kunt dit arrangement verlengen. Hiervoor verwijzen we je naar onze reguliere prijzen op de site.

Wijn voor muziek

Stel, je verblijft bij ons, je kunt muziek maken en je hebt je instrument toevallig bij je. Je gitaar, ukelele, mondharmonica of stem bijvoorbeeld. Dan stellen wij graag een karafje wijn beschikbaar in ruil voor wat live muziek. Voor ons en onze overige gasten. Santé!


E: info@unechancedelafrance.com F: www.facebook.com/unechancedelafrance