Une Chance de la France

CHAMBRES D’HÔTES, CABANE, MINI-CAMPING & TABLE D’HÔTES IN DE FRANSE ARDENNEN....

Cabane, camping & caravan

Cabane (Le Petit Tambourin)

De cabane is een vrijstaande trekkershut die eenvoudig, smaakvol en comfortabel is ingericht. De cabane heeft een tweepersoonsbed, een gezellig zitje en een terrasje met vrij uitzicht. Honden zijn toegestaan. De cabane is voorzien van electra en wat klein inventaris (glaswerk, broodplankje e.d.) en is inclusief bed- en badlinnen. Er kan niet in gekookt worden en de toiletten, doucheruimte en wasbak bevinden zich in het tegenover gelegen sanitairgebouwtje. Het ontbijt (inclusief) wordt geserveerd in de eetkamer en, indien gewenst, kan er aangeschoven worden bij de table d’hôtes.


Camping

Onze kleinschalige mini-camping beschikt over een beperkt aantal ruime kampeerplekken en is geschikt voor tenten, vouwwagens, kleine caravans en campertjes. Het terrein is ongeschikt voor zware voertuigen (grote caravans of campers). Indien gewenst kan er voor electra gezorgd worden. In het sanitairgebouwtje bevinden zich twee toiletten, twee doucheruimtes, een wasbak en een afwasgelegenheid. Indien gewenst, kan er aangeschoven worden bij de table d’hôtes. Ook op de camping geldt een minimumleeftijd van 16 jaar en zijn honden toegestaan. Er wordt 's ochtends, op bestelling, vers brood gehaald.


Caravan

Inmiddels hebben we bij ‘Une Chance’ ook een comfortabele tweepersoonscaravan te huur. Het is de Beyerland 380/2 met een ruime voortent en luifel. De caravan is eenvoudig maar gezellig (retro) ingericht. En van een compleet inventaris voorzien. Inclusief keukentje met koelkastje en een ruim tweepersoonsbed.