Une Chance de la France

CHAMBRES D’HÔTES, CABANE, MINI-CAMPING & TABLE D’HÔTES IN DE FRANSE ARDENNEN....

Beoordelingen

Beoordelingen van Une Chance de la France
Aantal beoordelingen: 61
Gemiddeld cijfer: 9,4

Airbnb-beoordeling
Marta en Maarten (en hond Sara)
Verbeleven bij Une Chance de la France in juli 2021

"A jewel hidden in the north of France. Quiet, nice landscaping but with everything that you could need. Perfect for dogs! Monique and Branco are exceptionally welcoming and offer outstanding service. Clean, beautifully decorated, full of lovely details. Delicious dinner and very good breakfast. Highly recommended!!."

Airbnb-beoordeling
Steph (en hond Rio)
Verbeleven bij Une Chance de la France in juli 2021

"C était parfait..gentillesse, simplicité, discrétion, calme, confort,repas (vraiment trop trop bons) ...magnifique terrain clôturé. Petite cabane au top idéal pour les chiens. Merci pour tout et à bientôt."

Cijfer: 10
Pien, Edwin (en hond Plien): Genoten!
Verbleven bij Une Chance de la France in juli 2021

"Alle lof voor Branko en Monique. Ondanks de onafgebroken stortvloed aan regen blijven ze vriendelijk, vrolijk en gastvrij. Alle kamers, sanitair en verblijven zijn schoon en heel creatief ingericht. De honden zijn welkom en dat maakt het een nog vrolijker boel. Heerlijk gegeten en gedronken, mooie wandelingen gemaakt in de gevarieerde omgeving. Ik zie geen minpunten!"

Cijfer: 8
Gerard, Engelien (en hond Tako): Gastvrij van begin tot eind van ons verblijf.
Verbleven bij Une Chance de la France in juli 2021

"Ondanks de regen in de eerste dagen hebben wij met onze hond veel in en van de omgeving genoten tijdens ons verblijf bij een zeer diervriendelijke gastheer Branko en gastvrouwe Monique die ons dagelijks hebben laten genieten van een voortreffelijke "lees heerlijke " table d'hotes. Waarvoor onze oprechte dank."

Cijfer: 10
Jacqueline en Eric: Genieten voor mens en dier.
Verbleven bij Une Chance de la France in juli 2021

"Het is een uniek verblijf omdat honden zijn toegestaan en vrij mogen rondlopen op een volledig omheind terrein. De service van de gastvrouw en gastheer zijn formidabel. Goed ontbijt, prettige netjes verzorgde B&B kamers. De twee kamers op de eerste verdieping zijn jammer genoeg alleen toegankelijk voor mensen die goed ter been zijn en een kleine hond kunnen dragen omdat de trap stijl, smal en nauw is."
De chambre d'hotes van Monique en Branko ligt in een prachtige en rustige omgeving en is vanuit Nederland in een ruim 4 uur te bereiken. Het is een ideale plek voor vakantiegangers zonder maar ook zeker met honden. Het ruime terrein is geheel omheind waardoor honden zich ongestoord vrij kunnen bewegen. Ook in huis zijn de honden welkom. De kamers zijn ruim, gezellig landelijk ingericht en goed schoon. De gastvrijheid van Monique en Branko is top. Elke avond kun je genieten van een fantastisch drie gangen menu. Het ontbijt is zeer uitgebreid met vers brood, fruit, yoghurt, eieren etc. De prijzen zijn bescheiden waardoor de prijs-kwaliteitverhouding prima is. Wil je genieten van rust, lekker eten en een plek zoeken waar honden met open armen worden ontvangen dan raad ik Une Chance de la France van harte aan."

Cijfer: 8.3
Colette (en hond Yasmine): Uniek verblijf voor mensen die met de hond op vakantie gaan.
Verbleven bij Une Chance de la France in september 2020

"Het is een uniek verblijf omdat honden zijn toegestaan en vrij mogen rondlopen op een volledig omheind terrein. De service van de gastvrouw en gastheer zijn formidabel. Goed ontbijt, prettige netjes verzorgde B&B kamers. De twee kamers op de eerste verdieping zijn jammer genoeg alleen toegankelijk voor mensen die goed ter been zijn en een kleine hond kunnen dragen omdat de trap stijl, smal en nauw is."

Cijfer: 8.7
Ine (en hond Rosa): Beste Monique en Branko, ik heb geweldig genoten van jullie gastvrijheid en schitterende grote en super schone kamer
Verbleven bij Une Chance de la France in september 2020

"Rosa wil jullie bedanken voor alle vrijheid die ze had. Dank jullie wel. Enige opmerking is dat er veel gaten in het gras zaten."

Airbnb-beoordeling
Shosha en Chris
Verbleven bij Une Chance de la France in augustus 2020

"We hebben hier enorm genoten van de gastvrijheid en de goede zorgen van Branko en Monique. De kamer was netjes, ruim en schoon. Het eten was restaurantwaardig en we hebben het gezellig gehad met de andere gasten en honden."

Airbnb-beoordeling
Marloes en Tim
Verbleven bij Une Chance de la France in augustus 2020

"Ook als niet honden eigenaren, hebben wij een heerlijke week gehad bij Monique en Branko. Overdag lekker gefietst in de heuvelachtige omgeving en 's avonds regelmatig genoten van de heerlijke 3-gangen diners. Leuk om samen met de andere gasten aan tafel te gaan."

Cijfer: 9
Anouk en Niels
Verbleven bij Une Chance de la France in juli 2020

Hebben jullie geen hond(en)? Deze vraag werd ons door de andere gasten verbaasd gesteld aan het diner. We waren duidelijk de enigen😀 Maar zonder hond is het ook erg goed verblijven bij Branko en Monique! Leuke plek met oog voor charme ingericht en je voelt meteen het Franse sfeertje. In de tuin zijn meerdere zitgelegenheden dus privacy opzoeken is geen probleem. 's Avonds heerlijk gegeten tijdens de table d'hotes met de andere gasten en uitzicht op de velden en voorbij trekkende koeien. Heel lekker en uitgebreid ontbijt de volgende ochtend, prima! Kortom, een fijne plek (wij hadden de twee ruime kamers op de 1e verdieping). Vakantie met/zonder je hond(en) en houden van echte rust en ruimte, zoek niet verder!

Airbnb-beoordeling
Karine en familie
Verbleven bij Une Chance de la France in juli 2020

"Un accueil très sympathique, des chambres magnifiques, une décoration superbe, les chambres sont très grandes , très spacieuses très très propres. Salle de bain pour chaque chambre avec beaucoup de serviettes, produit douche , très propre Un petit-déjeuner très très copieux, charcuterie , œuf, fromage, croissant pain frais , confiture maison, jus d'orange, café thé, des hôtes aux petits soins pour nous. Je recommande vraiment ces chambres d'hôtes dans un décor exceptionnel."

Airbnb-beoordeling
Sietse en Aafje
Verbleven bij Une Chance de la France in juli 2020

Onze tweede keer hier, maar zeker niet de laatste. Heerlijk rustig, heerlijk eten, met liefde en zorg bereid.Kortom een super plekje.

Cijfer: 9,7
Tanja (en hond Bruce)
Verbleven bij Une Chance de la France in juli 2020

Als je aan komt rijden en je ziet het boordje Le Tambourin dan kijk je uit over de velden en opeens sta je voor een hek. De honden kwamen me al tegemoet en Monique opende het hek met een warme begroeting. Ik voelde me meteen op mijn plek. Mijn hond maakte ook kennis met een mooie roedel die gewend zijn aan gasten met hun honden. De rust valt over je heen... Je ogen krijgen de kost, de prieeltjes op het terrein zijn lieflijk en nodigen uit om te gaan lezen en de inrichting van iedere kamer is met liefde en aandacht aangekleed. Je slaapt er heerlijk! Zowel ontbijt als diner zijn voedzaam, verrassend goed en uitgebreid. Vanuit deze uitvalbasis kan je de omgeving verkennen om 's avonds weer te genieten van goed gezelschap! Kortom Une Chance de la France geeft jezelf een kans om samen met je hond te genieten en je te laten verwennen in de prachtige Franse Ardennen!

Cijfer: 10
Patricia (en hond Fenna)
Verbleven bij Une Chance de la France in januari 2020

"Een oase van rust en verwennerijen"
Voor de vierde keer ben ik samen met mijn Zwitserse witte herder Fenna te gast geweest bij Monique en Branko. Wat een geweldige gastvrouw en gastheer. Aan niets heeft het mij ontbroken, heerlijke ontbijtjes, geweldige table d'hôtes, geanimeerde gesprekken, met zorg en liefde ingerichte brandschone kamers, prachtige omgeving. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om het er heerlijk te hebben. Komend jaar kom ik weer en de reservering is al gedaan, hulde voor deze twee lieverds!

Cijfer: 9
Jeanny en Jo (en hond Luna)
Verbleven bij Une Chance de la France in november 2019

"Gezellig, sfeervol en rustig gelegen hondencamping cq chambre d'hotes"
Wij zijn in Julie met onze caravan en hond bij Branco en Monique geweest en hebben daar ook met andere gasten genoten van het lekker eten in een gezellige sfeer. In november zijn wij gezien onze zeer positieve ervaring terug geweest en hebben in een kamer verbleven. Ook de kamers zijn netjes en sfeervol ingericht dit samen met lekker eten en natuurlijk de gastvrouw Monique en gastheer Branco weer een heel fijne week gehad, wij komen zeer zeker terug. Jeanny, Jo en natuurlijk Luna.

Airbnb-beoordeling
Emily en Anton
Verbleven in Une Chance de la France in november 2019

"Super mooie omgeving, vriendelijke gastheer en gastvrouw en lekker ontbijt! Altijd lieve honden in de buurt :)"

Cijfer: 9,3
Henk (en hond James)
Verbleven in Une Chance de la France in juli 2019

"Een pareltje net over de grens met Belgie"
Goed verborgen in de Franse Ardennen ligt deze B&B annex hondencamping. Ik verbleef er enkele weken op de camping met mijn hond James. Wat een plezier voor baasje en hond, veilig los kunnen lopen en spelen met andere honden op het volledig omheinde en afgesloten terrein. Mooie wandelingen in de omgeving in de velden en bossen. ‘s Avonds aanschuiven met de andere gasten voor de table d'hotes, een culinaire belevenis steeds opnieuw. Bedankt Monique & Branko, jullie zien mij zeker terug !

Cijfer: 10
Karel en Annet (met hondjes Fleur en Fifi)
Verbleven in Une Chance de la France in juli 2019

"Gastvrij adres en ideaal voor onze hondjes"
Evenals in 2018 hebben wij hier een paar gezellige dagen doorgebracht. Monique en Branko zijn zeer gastvrij en we hebben ook heerlijk gegeten. Voor onze hondjes Fleur en Fifi was het ook genieten. We komen hier zeker nog eens terug.

Airbnb-beoordeling
Astrid en Merijn (en hond Louis)
Verbleven in Une Chance de la France in juli 2019

"Een heerlijke plek om met je hond naar toe te gaan. Door hun gastvrijheid en omdat het kleinschalig is voel je je snel thuis. Gezellig met z'n allen 's avonds heerlijk eten, geeft een warme sfeer. Plus, ze hebben heerlijke wijn!!"

Airbnb-beoordeling
Sietse en Aafje (Leeuwarden)
Verbleven n Une Chance de la France in juli 2019

"Een mooie verblijfplaats, waar je kunt genieten van rust, mooi aangekleed, voorzien van mooie details, uitstekende gastvrijheid, Een plek waar je je meteen thuis voelt. We hebben genoten van een uitstekend diner, en een uitmuntend ontbijt. We doen veel airbnb , maar dit is één van onze beste overnachtingen."

Airbnb-beoordeling
Christian (Duitsland)
Verbleef in Une Chance de la France in juni 2019

"Echt geweldige plek en geweldige gastvrouw en -heer. Het is jammer dat we maar één nacht konden blijven vanwege ons reisplan. De plek biedt geweldige mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur. Dit zou zeker de keuze zijn als we dit gebied weer bezoeken in de toekomst :-)"

Airbnb-beoordeling
Wilcot ten Celia (België)
Verbleven in Une Chance de la France in mei 2019

"We hebben een fantastisch verblijf gehad, mooie plek om te zijn en zeer hondvriendelijk. Zeker een tweede bezoek waard!"

Airbnb-beoordeling
Kees en Alexandra
Verbleven in Une Chance de la France in Mei 2019

"Het huis is prachtig gelegen in de heuvels. het is er rustig, landelijk en toch niet ver van Rumigny. De kamer is ruim, fris en leuk ingericht. lekker bed, goeie douche, en genoeg privacy. We hebben heerlijk gegeten (wij zijn vegetariërs, en daar hebben ze heel goed rekening mee gehouden). De hond was ook welkom. Kortom: een aanrader!"

Airbnb-beoordeling
Tomas en Ekaterina (Portugal)
Verbleven in Une Chance de la France in April 2019

Fantastic rustic house situated in a green, calm and secluded area that provides for a great trip in the nature while having the comfort of a well-equipped BnB. Guests are treated with amazing surroundings, lounge chairs to rest in the sun, nearby hiking trails and really hospitable hosts. It is a heaven on earth for dogs, with plenty of space and good conditions for them to play and enjoy. Great value for price and a must-go for people travelling with dogs. 5*

Cijfer: 9.2
J Boon: "Ik heb het erg fijn gehad. Gastvrij. Vriendelijke eigenaren. Rust."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2018

Rust, vriendelijkheid, goede sfeer en heerlijk eten.

Cijfer: 9,5
Jan en Corinne: "Gastvrij, heerlijk ontbijt en diner, gezellige ruime kamer."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2018 met partner

We voelden ons gelijk thuis door de gastvrijheid, een gezellige ruime kamer, heerlijk ontbijt en diner, een rustgevende omgeving.

Cijfer: 9.4
Rene En Marijke Hout: "Genoten super gastvrij."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2018 met partner

De rust die daar heerst en de gasvrijheid van Monique met haar goede kookkunst kan je daar heerlijk tot rust komen en jezelf zijn bedankt voor deze mooie dagen jammer dat Branko er deze dagen niet was
lieve groetjes Marijke en Rene Hout.

Airbnb-beoordeling
Kees
Verbleef in Une Chance de la France in juni 2018 met vrienden

Voor een korte trip naar de Ardennen kwamen we op het laatste moment uit bij Monique en Branko. Ons verblijf was erg kort, maar we weten zeker dat we hier nog een keer naar terug gaan! We kwamen zaterdagavond pas laat aan maar Monique liet ons weten dat dat geen probleem was en stond ons met haar rustige honden op te wachten bij aankomst. De kamers waren heel erg ruim en mooi gedecoreerd. Het ontbijt op zondagochtend was echt fantastisch. Als je op zoek bent naar een rustige, mooie plek in de Ardennen waar je gastvrij ontvangen wordt dan is dit de plek!

Cijfer: 10
Riet Vanslembrouck: "Vegetarisch top gerechten met zorg klaargemaakt. Goede plek voor mens en dier!"
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2018

De vrijheid om in alle rust jezelf te kunnen zijn. Geen lawaai van verkeer hoor je binnen of buiten. Vele plekjes in het domein die met oog voor detail ingericht zijn.

Cijfer: 8.9
Helmie en Jos: "Hele fijne plek!"
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2018 met partner

Une Chance de la France is een ontzettend fijne plek; prachtig gelegen in een rustgevend gebied. Monique en Branko zorgen voor een prettige sfeer en een heerlijk diner! En hun honden zijn echte lieverds. Ook wanneer je geen honden hebt is het er goed vertoeven.
We hebben het erg fijn gehad tijdens ons lange weekendje in de champagne-streek!

Airbnb-beoordeling:
Dante en Hazel
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2018 met partner

"This is a beautiful home with very welcoming hosts. We were made to feel part of the family and enjoyed a splendid evening meal. Monique has a great eye for a vintage find so the house is a treasure trove. Their 4 dogs are great fun and love a cuddle."        

Cijfer: 9.3
Noelle Miltiades
Verbleef in Une Chance de la France in April 2018 met gezin

Lieve Monique en Branko. Wat hebben jullie en prachtige plek. Zeer rustgevend en wat en gastvrijheid, eten is fantastisch lekker. Wij gaan zeker terug komen. De verbouwing is goed over nagedacht. Heb nog een suggestie voor iemand die 1 a 2 weken blijft: misschien TV op de kamer.

Airbnb-beoordeling:
Aron en Macy
Verbleef in Une Chance de la France in April 2018 met partner

Super mooie locatie om tot rust te komen in de natuur, we hebben echt genoten van ons verblijf, zeer open en vriendelijk ontvangst, mooie kamers met een toffe artistieke inrichting, lekker gegeten met een gezellige sfeer, ook het uitgebreide ontbijt met lekkere verse producten was een aangenaam begin van de dag! De totaalprijs van ons verblijf was ook zeer correct"

Cijfer 8.9
Evelien En Chee Woo: "Heerlijk eten, Gastvrij, Rust, Sfeervol, Gezelligheid."
Verbleef in Une Chance de la France in januari 2018 met partner

Heerlijk in alle rust Oud en Nieuw gevierd bij Branko en Monique. We hadden een gezellige groep mensen en heel veel honden maar de sfeer die Branko en Monique neerzetten is ontspannen en gastvrij. Zodat mens en dier genoten hebben.
De diners waren heerlijk. Ik ben geen makkelijke eter maar ik heb m'n buikje echt vol gegeten!
Door een combinatie van luiheid en slecht weer zijn we niet verder gekomen dan heerlijk grote tuin. Maar we hebben ons echt prima vermaakt. Volgend jaar komen we weer!

Enige minpunt is de stijle open trap naar de boven appartementen. (maar daar zijn we netjes voor gewaarschuwd bij het boeken).

Cijfer 9.8
Jonas En Laura: "Rustige omgeving, vriendelijke mensen, heerlijk eten."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2017 met partner

Heerlijk eten, groene omgeving, hartelijke gastheer en -vrouw, hondvriendelijk, propere sanitair, ruime kamer, gemakkelijk bereikbaar, kan het beter?

Cijfer: 9.4
Marjolein: "Mooi, rustige plek waar je zo van je stress af bent."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2017 met vrienden

Het ligt prachtig in de glooiende natuur. Vriendelijke, gastvrije mensen zijn Monique en Branko. Het eten is super goed verzorgd en het diner is heerlijk. Ik heb genoten.

Cijfer: 10
Adinda En Hans : "Gastvrij, zorgzaam, no nonsens."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Een accomodatie waar keihard aan gewerkt is (chapeau! ) om het op weldadig niveau te krijgen. Rust, natuur, hondenparadijs. Zorgzaam alles wordt uit de kast getrokken om het je naar het zin te maken. wij waren op doorreis en zijn de volgende dag weer uitgerust verder gereden! Bedankt voor het warme onthaal! Het was een onvergetelijke positieve ervaring van aankomst tot vertrek!

Cijfer: 9.5
Kees Berkhout: "Krakend vers stokbrood bij het ontbijt en elke avond driegangen menu"
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Vier ochtenden hoorden we om 7.15 uur het starten van de deux chevaux. Om 8.15 uur zaten we aan het ontbijt met knapperig vers stokbrood en alles wat bij een goed ontbijt hoort.
Elke avond werden we verwend met steeds weer een andere, overheerlijke driegangen maaltijd.
Alle avonden buiten gegeten met de ondergaande zon aan tafel, met andere gasten, met Monique en Branko ( gastvrouw en gastheer ), en de runderen 100 meter verderop achter een hek. Heel gezellig.
De accomodatie…, uitermate charmant en origineel ingericht door Monique.
Het landschap…, liefelijk glooiend, met voor de fietsers soms een venijnig klimmetje, met verstilde dorpjes en stoere kerken.
Wij fietsten langs de Maas ( La Voie Verte Trans-Ardennes ) en bezochten Fumay, Monthermé, Charleville en Sedan
Kortom: een aanrader voor een stop-over op weg naar het zuiden, maar vooral om een paar dagen te blijven, te relaxen, te wandelen of te fietsen ( sportief of elektrisch )
Volgend jaar komen we weer terug.

Cijfer 9.1
Margriet En Ron: "Gastvrij, authentiek en romantisch."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Monique en Branko zijn uitstekende gastvrouw/heer.
Kamers dik in orde met een persoonlijke touch!
Diner top!
Voor ons waren de leuke Franse bedden aan de smalle kant.

Cijfer: 9.8
Menno En Jopie: "Wat een heerlijkheid."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Alles in en rondom de accommodatie is formidabel, de rust, het uitzicht en de lieve eigenaars... een gouden combinatie...

Cijfer: 9.7
Sebas & Danielle: "Voelt als thuiskomen!"
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Een heerlijk verblijf gehad op een prachtige plek!
Monique en Branko zorgen ervoor dat je je thuis voelt, niks is teveel gevraagd en gezelligheid staat boven alles! Ontbijt en diner voortreffelijk! Une Chance de la France is een echte aanrader!

Cijfer: 9.3
Christa & Ann: "Gezellige kamer, zeer gastvrij, lekker eten, en zeker een paradijs voor onze hond."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2017 met partner

Hondvriendelijkheid, er is veel ruimte en mogelijkheid voor lekker avondeten.

Cijfer: 10
Cynthia En Rolf: "Super stek! Echte aanrader en heerlijk ook voor honden! verzorging top!"
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2017 met partner

+ De fijne sfeer, de rust, de prachtige natuur, het huis en natuurlijk de honden!
- Geen idee het is allemaal heel goed.

Cijfer: 8.4
Gerard & Mieke: "Prijs kwaliteit goed."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2017 met partner

Hondvriendelijk,
Flexibel,
Eerlijk.

Cijfer: 8.8
Ans & Gerard: "Landelijk, vogelconcert, haute cuisine, stilte."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2017 met vrienden

De rustig en midden in de natuur gelegen chambre'dhote; haute cuisine bij table 'dhote.

Cijfer: 9.1
Angela: "Echt genoten. Zeer gastvrij. Heerlijk ontbijt en diner. Gezellige kamer."
Verbleef in Une Chance de la France in April 2017 met gezin

Hartelijke ontvangst. Heerlijk ontbijt en diner. Leuke plaatsen in de buurt. Hele mooie natuur. Een echte aanrader om tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur.

Cijfer: 10
Patricia Van Blitterswijk: "Uitstekende verzorging, alles met aandacht en liefde. Fantastisch!"
Verbleef in Une Chance de la France in Januari 2017 met partner

Warm, gastvrij, thuiskomen, aandacht, rust, een Eldorado voor ons en onze hond.

Cijfer: 9.9
Linda Van Der Ham: "Gastvrij, culinair genieten, rust, hondvriendelijk."
Verbleef in Une Chance de la France in Januari 2017 met partner

- Gastvrij
- Culinair genieten
- Sfeervol
- Hondvriendelijk.

Cijfer: 9.7
Lydia Amsterdam: "Wordt met heel veel liefde en plezier gerund door Monique en Branco."
Verbleef in Une Chance de la France in Januari 2017 met partner

Alles is er gewoon, je mist niets. En voor de honden is het er ook geweldig een omheinde tuin en veel wandelmogelijkheden in de buurt.

Cijfer: 7.8
Karin & Mirella
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2016 met partner

Ongelooflijk heerlijk gegeten, meer dan waar voor je geld, gezellige mensen, vrolijkheid, gezelligheid, ontspannen!

Cijfer: 9.9
Mathilda: "Mooie omgeving, heerlijk rustig, mooie kamer, lekker eten."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016

De omgeving en de rust die er is. Fijn ontvangst, mooie kamer tot in detail ingericht, met eigen sanitair en privacy. Ontbijt en diner fantastisch, het ontbreekt je aan niets, de honden hebben de ruimte, kunnen lekker hun gang gaan. Als je zonder honden weg wilt kan dat ook, de eigenaren passen dan op de hond. Kortom leuke plek in de natuur om tot rust te komen of als je op door reis bent er te overnachten om bij te tanken voor de volgende dag om weer verder te reizen. Ik kom zeker nog eens terug om even tot rust te komen.

Cijfer: 9.7
Carolien en Steven: "Geweldige kamer, lieve mensen, heerlijk gegeten, super voor onze 6 honden!"
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met partner

Met liefde en tot in het detail ingericht!
Heel erg fijne plek voor de honden en geweldig dat het terrein volledig is omheind.
Eigen sanitair tot in detail aangekleed.
Heerlijk ontbijt en professioneel diner!
Ontzettend hartelijke ontvangst, je bent meteen thuis.
Ik kan alleen maar zeggen dat het resultaat van hard werken aan deze plek meer dan geweldig is.

Cijfer: 9.6
Daniëlle Dumont-brüring: "Het voelt als thuiskomen."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met partner

Wij hebben een zeer warm, sfeervol en persoonlijk verblijf ervaren. Aan alles is en wordt veel zorg en aandacht besteed; het interieur, de persoonlijke aandacht en het eten. Zowel het ontbijt als het avondeten waren meer dan voortreffelijk! Alles hier was heerlijk; tot in de details. Wij kunnen niet wachten tot de volgende keer!

Cijfer: 9.4
Gea & Michiel: "Even lekker ontspannen in een sfeervolle B&B vol persoonlijke touche."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met gezin

Persoonlijke touche door het hele huis zorgt voor een verblijf die je blijft herinneren en gastvrouw zorgde daarnaast met een heerlijk diner dat we deze B&B zeker aanraden voor iedereen met of zonder dieren. Het huis lijkt klein, maar de kamers die ze hebben gecreëerd zijn heerlijk ruim en aangenaam.

Cijfer: 9.6
Leo & Nicole: "Zeer gastvrij, rust en natuur."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met partner

Zeer gastvrij, rust en natuur.
Vier fijne dagen, genoten van de omgeving en heerlijk gegeten.

Cijfer: 9.2
Yvonne: "Ontbijt, diner, rust, gastvrijheid was top!"
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2016 met familie

De ligging en de rust. Sfeervolle kamers en een heerlijk uitgebreid ontbijt en diner. Monique is een leuke gastvrouw en niks is haar teveel. Ook een mogelijkheid om workshop te volgen. Ook hebben we genoten van de kookkunst van Branko. Gezellige man die "s avonds een lekkere fles wijn opentrekt en er lekker op los babbelt. We zijn een dagje naar Charleville geweest en dat is echt een aanrader. Leuke stad met een gezellig plein vol met leuke restaurantjes en terrassen.
In de herfstvakantie gaan we weer een paar dagen!
Minpunt: Misschien wifi... . zelf vond ik het wel heerlijk want dan heb je pas echt rust!

Cijfer: 9.3
Leo Kouwenberg: "Gastvrij en ongedwongen."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2016

Ik was de eerste (! ) opa, die op de motor langskwam en onderweg was naar kinderen en kleinkind in het zuiden. De gastvrije ontvangst van Monique en Branko met een borrel en hapje maakte dat ik me direct op m'n gemak voelde. De kamer, sanitair en algemene indruk vond ik top. Het driegangendiner en de gesprekken aan tafel maakten dat ik de volgende morgen, na natuurlijk het heerlijke ontbijt met verse broodjes van de bakker uit een verderop gelegen dorp, uitgerust op weg ging.
Minpunt: Mijn thuisfront wilde erg graag weten hoe het met me ging en daarom was het jammer dat er geen WiFi was.

Cijfer: 10
Ad Dieben: "Rustige aangename plek. Zijn er twee nachten gebleven op doorreis."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Erg vriendelijke eigenaren. Mooie kamers met een prima bed.
Lekker ontbijt en een heerlijke Tables D'Hotes. .
Minpunten kan ik niet echt noemen.

Cijfer: 9.2
Lilian Hoffman: "Gezellige kamers en wat ik erg fijn vind eigen badkamer. ontbijt en diner was top."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met vrienden

Gezellige kamers en een eigen badkamer, wat ik fijn vind. vooral het ontbijt en diner was top. echt een aanrader. lilian.

Cijfer: 9.4
Peter En Thea: "Rust, ruimte en lieve mensen."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Je kiest iets uit op internet wat je leuk lijkt, nou dit was zeer veel meer dan dat, wat een geweldig adres en wat een leuke en gezellige mensen die Monique en Branko, geweldig. Niets was hun teveel, Branko haalde zelfs elke ochtend vers brood bij een bakker uit een verder weg gelegen dorp, omdat de bakker dichtbij niet aan Branko's kwaliteitseisen voldeed...
Het 3 gangen diner was iedere avond top, zeer verzorgd en smakelijk. Hier kun je duidelijk merken dat Branko kok is geweest. Hij heeft zelfs voor de voormalig minister van defensie Hillen gekookt. Ook Monique is erg betrokken en een prima gastvrouw.
Kortom, onze tijd daar voelde als een warme deken, ook voor onze hond Twiggy, bedankt!

Cijfer: 9.1
Familie Eshuis: "Hartelijk, weids, verzorgd, hondvriendelijk."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Hartelijk welkom geheten. Zeer ruime, verzorgde en schone kamer met een heerlijk bed. De zeer grote tuin was volledig omheind, waardoor onze pup van 8 maanden heerlijk rond kon rennen en kon spelen met de hondjes van de eigenaren. Diner was tot in de puntjes verzorgd en ontzettend lekker. Zeker een aanrader!

Cijfer: 8.9
Marcel Zwart: "Verzorgd, hartelijk, gastvrij, hondvriendelijk."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Prettige ontvangst, hondvriendelijk, superschoon, prima bed, prima maaltijd, zeer betaalbaar

Cijfer: 9.3
Familie Staps: "Mooi en goed verzorgd."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

klantvriendelijkheid
honden welkom
rustige en natuurlijke omgeving.

Cijfer: 8.6
Fransisca Gleijsteen: "Een prachtige buitenkans in een prachtige omgeving."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met gezin

De rust die het uitstraalt.

Cijfer: 9.6
Molenaar: "Rust, ruimte en natuur."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016

Een overheerlijke plek, en alle ruimte voor mens (en hond). Oprecht een "zeer goede" ervaring.
De hond wou eigenlijk niet meer mee de auto in, dat is toch meer dan een compliment!
Ik verheug me op de toekomstige campingplaatsen: ).

Stephanie
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met familie en vrienden

Nous avons passé une nuit chez Monique et Branko. L'accueil y est extrêmement chaleureux. Les chambres sont magnifiques et très propres. Décorées avec beaucoup de goût. Il y a une salle de bain par chambre, c'est très pratique. La literie est particulièrement confortable. Le petit déjeuner est très copieux et le pain est frais, c'est génial. Le jardin est très grand et les enfants peuvent y jouer en toute sécurité. C'est une chambre d'hôtes que je recommande vivement. Merci encore pour votre accueil Monique ..... à l'année prochaine ..... "

Cijfer: 9.7
Thea Boessen: "Een plaatje uit een tijdschrift."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met partner

Wat een geweldig mooi en liefdevol ingericht huis.
Onze lila kamer voelde als een warme deken, zo knus, , super schoon en prachtig ingericht.
Niets was jullie teveel, niet voor ons en ook zeker niet voor Django onze hond.
Wij komen zeker terug.

Cijfer: 8.9
Ton Schermer: "Een gastvrije warme deken!"
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met partner

Ja ze zijn er nog, van die plekjes waar je echt tot rust kunt komen. God zij dank geen WIFI, maar een warme deken van gastvrijheid! Drie ruime kamers, creatief en smaakvol ingericht door Monique en de culinaire meester Branko zorgt voor een verrassend diner! Waarlijk een aanrader! Dank we hebben het top gehad!

Cijfer: 9.5
Rene Van Eck: "Hartelijk; goed en verzorgd."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Hartelijke ontvangst; prettig contact;
prima verzorgd diner;
schone kamer en sanitair.

Cijfer: 10
Erica De Bruin: "Paradijs voor mens en hond!"
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met gezin

We zijn gastvrij ontvangen door Monique op een prachtig plekje in Frankrijk. Monique kan heerlijk koken! Echt een aanrader om s ‘avonds aan te schuiven voor het diner. Ook onze hond heeft de tijd van haar leven gehad en werd met net zo veel liefde ontvangen. Ze kan heerlijk loslopen op het terrein en spelen met de honden van Monique en Branko.

Het is een plek waar je eigenlijk geen afscheid van wil nemen en dat is de reden dat wij over 1½ maand terug gaan!

Cijfer: 9.4
Jackeliene En Abel: "Een warm en gastvrij verblijf in een wijdse en rustige omgeving."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Een warm en gastvrij verblijf in een wijdse en rustige omgeving. Eigenaars Branko en Monique geven je absoluut het gevoel dat je van harte welkom bent. Wij verbleven hier in onze zoektocht naar een lekkere champagne voor onze bruiloft. Dat is gelukt! Overdag konden we onze hond Woodie met een gerust hart bij Branko en Monique laten, terwijl wij op pad gingen richting Reims en omliggende dorpjes. Bij terugkomst wachtte ons niet alleen een blije hond, maar ook een heerlijk diner met een lekker wijntje! We zijn echt tot rust gekomen, hebben een hartstikke leuk weekend gehad en bovendien zijn we met een achterbank vol champagne weer huiswaarts gekeerd! Dit doen wij graag nog eens over!

Cijfer: 9.4
Roeli: "Sfeervol, rustgevend, verwennerij."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Heerlijke plek om tot rust te komen of van daaruit uitstapjes te maken. Fijne sfeervolle kamer. We zijn goed verwend met heerlijk eten en drinken, fijne gastheer en gastvrouw die graag met je meedenken over uitstapjes.
We komen zeker terug.

Cijfer: 9.8
Berna: "Perfect, heerlijke dagen gehad."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

Heel gastvrij, prima plek, mooie kamers, heerlijk verwend. Het was fantastisch!

Cijfer: 9.9
Fred: "Gastvrij en mooie kamers met eigen badkamer en toilet. en heerlijke maaltijden,."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

De gastvrijheid, geweldige kwaliteit diner en ontbijt, prima kwaliteit en zeer redelijke prijs. Een mooie accommodatie met een zeer prettige sfeer en mooie en geheel eigen sfeervolle inrichting.

Cijfer: 10
Dieteke Visser-renema: "Geweldig."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

Een vriendelijk, warm, authentiek, sfeervol en 'lekker' verblijf.

Cijfer: 10
Jan P.: "Landelijke omgeving met zeer gastvrije eigenaren."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Het grootste pluspunt is de geweldige gastvrijheid en flexibiliteit van de eigenaren. Zeer landelijke omgeving waarbij je direct tot rust komt. Wil je je even terugtrekken dan zijn er zitjes rondom het huis waarbij je kunt genieten van een goed boek of de natuur van de tierache. Ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan het Champagnegebied (80 km). De kamer is zeer sfeervol ingericht en hoera... voorzien van een heerlijk groot bed. Met mijn lengte van 1, 91 kwam dit de nachtrust zeer ten goede. Branko en Monique, bedankt voor de heerlijke diners en drankjes en graag tot een volgende keer.

Cijfer: 9.8
Veronique: "Warm, gastvrij, aandacht voor de mens en de omgeving. Uitgebreid ontbijt."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

De gastvrijheid van Branko en Monique. De sfeer van het geheel. De natuur en de rust. Verzorgde kamers, uitgebreid ontbijt en heerlijke diners.

Cijfer: 9.4
Helen En Khalid: "Gezellig, rust, sfeervol ingericht."
Verbleef in Une Chance de la France in November 2015 met partner

Een supermooi ingerichte accommodatie in een rustige omgeving, omheind met vele bomen en weiland. de eigenaren zijn enorm gastvrij en verzorgen een heerlijk ontbijt en een verrukkelijk diner.

Cijfer: 9.1
Koos En Loes Van Dongen: "Rustige en mooie omgeving. Prima keuken. Gastvrije eigenaren."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2015 met partner

Gezellige accomodatie in een rustige, mooie omgeving.
Goede keuken. Vriendelijke, gastvrije mensen.

Cijfer: 9.5
Gerda Vogels: "Romantisch, rustig, honden welkom, prachtig uitzicht. Op en top genoten."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2015 met partner

Rustige ligging, prachtig uitzicht. Heel erg mooie accommodatie, zeer sfeervol ingericht. Zeer hondvriendelijk! Ontzettend genoten van het dagelijks wisselende drie gangen diner! Mogelijkheid tot volgen van leuke workshop(s) en proeverijen! Dit in combinatie met de vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaren heeft ons verblijf zeer aangenaam gemaakt.