Une Chance de la France

CHAMBRES D’HÔTES, CABANE, MINI-CAMPING & TABLE D’HÔTES IN DE FRANSE ARDENNEN....

Arrangementen & acties

Voor- en napret-arrangement

Je kent dat wel: eindelijk klaar met werken en dan moe, en hals over kop, op vakantie. Niet echt verstandig…. Daarom bieden wij je een voor- en napret-arrangement aan. Dat ziet er als volgt uit: op je eerste vakantiedag vertrek je op je gemak richting Noord-Frankrijk (vanaf Utrecht zo’n vier uur rijden). Je wordt in de namiddag ontvangen met een drankje van het huis. Alle bagage kan in de auto blijven (behalve je tandenborstel….) want je verblijft in een compleet ingerichte kamer met eigen sanitair. ’s Avonds schuif je gezellig aan bij onze table d’hôtes. De volgende dag (lekker uitslapen!) staat er in de ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaar, ’s middags een karafje wijn en ‘s avonds weer een lekker diner. Op de laatste dag, na een stevig ontbijt, vertrek je richting je vakantieadres. Mét een lunchpakket voor onderweg. Je gaat dan volledig onthaast aan een heerlijke vakantie beginnen! Dit arrangement kan ook geboekt worden voor de cabane.

En van dit arrangement kun je natuurlijk ook op de terugweg gebruik maken zodat je uitgerust en ontspannen weer thuiskomt. Of als je op rondreis bent….

Het arrangement kost voor twee personen (en eventueel 2 honden) slechts € 190,- in juli en augustus en € 170,- in de overige maanden. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een ruime kamer met eigen sanitair (of de cabane), twee keer een 3-gangen diner (excl. drankjes), twee keer ontbijt, een karaf wijn en twee lunchpakketten.

Herfstarrangement 2018

Er nog even lekker tussen uit in de herfst. En de hond mag mee! Wij bieden in onze chambre d’hôtes aan: het Herfstarrangement! Je verblijft in een sfeervolle, ruime tweepersoonskamer met eigen sanitair. Het arrangement is inclusief ontbijt en table d’hôtes.

Aankomst maandag 22 oktober 2018 (vanaf 14.00 uur), vertrek vrijdag 26 oktober 2018 (voor 12.00 uur).
Prijs: € 315,- per twee personen.

Oliebollen-arrangement 2018-2019 (volgeboekt)

Op zoek naar een vuurwerkvrij Oud & Nieuw, voor jou en je hond? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je kunt terecht in onze chambre d’hôte in Noord-Frankrijk. Je verblijft in een ruime kamer met eigen sanitair. Het arrangement is van maandag 31 december 2018 (vanaf 14.00 uur) tot woensdag 2 januari 2019 (tot 11.00 uur) en bestaat uit twee overnachtingen met een 3-gangen diner. Op de dag van aankomst ontvangen we je met een welkomstdrankje en ’s avonds zijn er heerlijke hapjes en oliebollen. Om twaalf uur proosten we met champagne. dinsdag serveren we een brunch en op woensdag een ontbijt. Dit arrangement kost voor twee personen en twee huisdieren  €195,- Je kunt dit arrangement verlengen. Hiervoor verwijzen we je naar onze reguliere prijzen op de site.

E: info@unechancedelafrance.com  F: www.facebook.com/unechancedelafrance