Une Chance de la France

CHAMBRES D’HÔTES, CABANE, MINI-CAMPING & TABLE D’HÔTES IN DE FRANSE ARDENNEN....

Beoordelingen

Beoordelingen van Une Chance de la France
Aantal beoordelingen: 48
Gemiddeld cijfer: 9.4

Cijfer: 9.3
Noelle Miltiades
Verbleef in Une Chance de la France in April 2018 met gezin

Lieve Monique en Branko. Wat hebben jullie en prachtige plek. Zeer rustgevend en wat en gastvrijheid, eten is fantastisch lekker. Wij gaan zeker terug komen. De verbouwing is goed over nagedacht. Heb nog een suggestie voor iemand die 1 a 2 weken blijft: misschien TV op de kamer.

Airbnb-beoordeling:
Aron en Macy
Verbleef in Une Chance de la France in April 2018 met partner

Super mooie locatie om tot rust te komen in de natuur, we hebben echt genoten van ons verblijf, zeer open en vriendelijk ontvangst, mooie kamers met een toffe artistieke inrichting, lekker gegeten met een gezellige sfeer, ook het uitgebreide ontbijt met lekkere verse producten was een aangenaam begin van de dag! De totaalprijs van ons verblijf was ook zeer correct"

Cijfer 8.9
Evelien En Chee Woo: "Heerlijk eten, Gastvrij, Rust, Sfeervol, Gezelligheid."
Verbleef in Une Chance de la France in januari 2018 met partner

Heerlijk in alle rust Oud en Nieuw gevierd bij Branko en Monique. We hadden een gezellige groep mensen en heel veel honden maar de sfeer die Branko en Monique neerzetten is ontspannen en gastvrij. Zodat mens en dier genoten hebben.
De diners waren heerlijk. Ik ben geen makkelijke eter maar ik heb m'n buikje echt vol gegeten!
Door een combinatie van luiheid en slecht weer zijn we niet verder gekomen dan heerlijk grote tuin. Maar we hebben ons echt prima vermaakt. Volgend jaar komen we weer!

Enige minpunt is de stijle open trap naar de boven appartementen. (maar daar zijn we netjes voor gewaarschuwd bij het boeken).

Cijfer 9.8
Jonas En Laura: "Rustige omgeving, vriendelijke mensen, heerlijk eten."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2017 met partner

Heerlijk eten, groene omgeving, hartelijke gastheer en -vrouw, hondvriendelijk, propere sanitair, ruime kamer, gemakkelijk bereikbaar, kan het beter?

Cijfer: 9.4
Marjolein: "Mooi, rustige plek waar je zo van je stress af bent."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2017 met vrienden

Het ligt prachtig in de glooiende natuur. Vriendelijke, gastvrije mensen zijn Monique en Branko. Het eten is super goed verzorgd en het diner is heerlijk. Ik heb genoten.

Cijfer: 10
Adinda En Hans : "Gastvrij, zorgzaam, no nonsens."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Een accomodatie waar keihard aan gewerkt is (chapeau! ) om het op weldadig niveau te krijgen. Rust, natuur, hondenparadijs. Zorgzaam alles wordt uit de kast getrokken om het je naar het zin te maken. wij waren op doorreis en zijn de volgende dag weer uitgerust verder gereden! Bedankt voor het warme onthaal! Het was een onvergetelijke positieve ervaring van aankomst tot vertrek!

Cijfer: 9.5
Kees Berkhout: "Krakend vers stokbrood bij het ontbijt en elke avond driegangen menu"
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Vier ochtenden hoorden we om 7.15 uur het starten van de deux chevaux. Om 8.15 uur zaten we aan het ontbijt met knapperig vers stokbrood en alles wat bij een goed ontbijt hoort.
Elke avond werden we verwend met steeds weer een andere, overheerlijke driegangen maaltijd.
Alle avonden buiten gegeten met de ondergaande zon aan tafel, met andere gasten, met Monique en Branko ( gastvrouw en gastheer ), en de runderen 100 meter verderop achter een hek. Heel gezellig.
De accomodatie…, uitermate charmant en origineel ingericht door Monique.
Het landschap…, liefelijk glooiend, met voor de fietsers soms een venijnig klimmetje, met verstilde dorpjes en stoere kerken.
Wij fietsten langs de Maas ( La Voie Verte Trans-Ardennes ) en bezochten Fumay, Monthermé, Charleville en Sedan
Kortom: een aanrader voor een stop-over op weg naar het zuiden, maar vooral om een paar dagen te blijven, te relaxen, te wandelen of te fietsen ( sportief of elektrisch )
Volgend jaar komen we weer terug.

Cijfer 9.1
Margriet En Ron: "Gastvrij, authentiek en romantisch."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Monique en Branko zijn uitstekende gastvrouw/heer.
Kamers dik in orde met een persoonlijke touch!
Diner top!
Voor ons waren de leuke Franse bedden aan de smalle kant.

Cijfer: 9.8
Menno En Jopie: "Wat een heerlijkheid."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Alles in en rondom de accommodatie is formidabel, de rust, het uitzicht en de lieve eigenaars... een gouden combinatie...

Cijfer: 9.7
Sebas & Danielle: "Voelt als thuiskomen!"
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2017 met partner

Een heerlijk verblijf gehad op een prachtige plek!
Monique en Branko zorgen ervoor dat je je thuis voelt, niks is teveel gevraagd en gezelligheid staat boven alles! Ontbijt en diner voortreffelijk! Une Chance de la France is een echte aanrader!

Cijfer: 9.3
Christa & Ann: "Gezellige kamer, zeer gastvrij, lekker eten, en zeker een paradijs voor onze hond."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2017 met partner

Hondvriendelijkheid, er is veel ruimte en mogelijkheid voor lekker avondeten.

Cijfer: 10
Cynthia En Rolf: "Super stek! Echte aanrader en heerlijk ook voor honden! verzorging top!"
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2017 met partner

+ De fijne sfeer, de rust, de prachtige natuur, het huis en natuurlijk de honden!
- Geen idee het is allemaal heel goed.

Cijfer: 8.4
Gerard & Mieke: "Prijs kwaliteit goed."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2017 met partner

Hondvriendelijk,
Flexibel,
Eerlijk.

Cijfer: 8.8
Ans & Gerard: "Landelijk, vogelconcert, haute cuisine, stilte."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2017 met vrienden

De rustig en midden in de natuur gelegen chambre'dhote; haute cuisine bij table 'dhote.

Cijfer: 9.1
Angela: "Echt genoten. Zeer gastvrij. Heerlijk ontbijt en diner. Gezellige kamer."
Verbleef in Une Chance de la France in April 2017 met gezin

Hartelijke ontvangst. Heerlijk ontbijt en diner. Leuke plaatsen in de buurt. Hele mooie natuur. Een echte aanrader om tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur.

Cijfer: 10
Patricia Van Blitterswijk: "Uitstekende verzorging, alles met aandacht en liefde. Fantastisch!"
Verbleef in Une Chance de la France in Januari 2017 met partner

Warm, gastvrij, thuiskomen, aandacht, rust, een Eldorado voor ons en onze hond.

Cijfer: 9.9
Linda Van Der Ham: "Gastvrij, culinair genieten, rust, hondvriendelijk."
Verbleef in Une Chance de la France in Januari 2017 met partner

- Gastvrij
- Culinair genieten
- Sfeervol
- Hondvriendelijk.

Cijfer: 9.7
Lydia Amsterdam: "Wordt met heel veel liefde en plezier gerund door Monique en Branco."
Verbleef in Une Chance de la France in Januari 2017 met partner

Alles is er gewoon, je mist niets. En voor de honden is het er ook geweldig een omheinde tuin en veel wandelmogelijkheden in de buurt.

Cijfer: 7.8
Karin & Mirella
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2016 met partner

Ongelooflijk heerlijk gegeten, meer dan waar voor je geld, gezellige mensen, vrolijkheid, gezelligheid, ontspannen!

Cijfer: 9.9
Mathilda: "Mooie omgeving, heerlijk rustig, mooie kamer, lekker eten."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016

De omgeving en de rust die er is. Fijn ontvangst, mooie kamer tot in detail ingericht, met eigen sanitair en privacy. Ontbijt en diner fantastisch, het ontbreekt je aan niets, de honden hebben de ruimte, kunnen lekker hun gang gaan. Als je zonder honden weg wilt kan dat ook, de eigenaren passen dan op de hond. Kortom leuke plek in de natuur om tot rust te komen of als je op door reis bent er te overnachten om bij te tanken voor de volgende dag om weer verder te reizen. Ik kom zeker nog eens terug om even tot rust te komen.

Cijfer: 9.7
Carolien en Steven: "Geweldige kamer, lieve mensen, heerlijk gegeten, super voor onze 6 honden!"
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met partner

Met liefde en tot in het detail ingericht!
Heel erg fijne plek voor de honden en geweldig dat het terrein volledig is omheind.
Eigen sanitair tot in detail aangekleed.
Heerlijk ontbijt en professioneel diner!
Ontzettend hartelijke ontvangst, je bent meteen thuis.
Ik kan alleen maar zeggen dat het resultaat van hard werken aan deze plek meer dan geweldig is.

Cijfer: 9.6
Daniëlle Dumont-brüring: "Het voelt als thuiskomen."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met partner

Wij hebben een zeer warm, sfeervol en persoonlijk verblijf ervaren. Aan alles is en wordt veel zorg en aandacht besteed; het interieur, de persoonlijke aandacht en het eten. Zowel het ontbijt als het avondeten waren meer dan voortreffelijk! Alles hier was heerlijk; tot in de details. Wij kunnen niet wachten tot de volgende keer!

Cijfer: 9.4
Gea & Michiel: "Even lekker ontspannen in een sfeervolle B&B vol persoonlijke touche."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met gezin

Persoonlijke touche door het hele huis zorgt voor een verblijf die je blijft herinneren en gastvrouw zorgde daarnaast met een heerlijk diner dat we deze B&B zeker aanraden voor iedereen met of zonder dieren. Het huis lijkt klein, maar de kamers die ze hebben gecreëerd zijn heerlijk ruim en aangenaam.

Cijfer: 9.6
Leo & Nicole: "Zeer gastvrij, rust en natuur."
Verbleef in Une Chance de la France in September 2016 met partner

Zeer gastvrij, rust en natuur.
Vier fijne dagen, genoten van de omgeving en heerlijk gegeten.

Cijfer: 9.2
Yvonne: "Ontbijt, diner, rust, gastvrijheid was top!"
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2016 met familie

De ligging en de rust. Sfeervolle kamers en een heerlijk uitgebreid ontbijt en diner. Monique is een leuke gastvrouw en niks is haar teveel. Ook een mogelijkheid om workshop te volgen. Ook hebben we genoten van de kookkunst van Branko. Gezellige man die "s avonds een lekkere fles wijn opentrekt en er lekker op los babbelt. We zijn een dagje naar Charleville geweest en dat is echt een aanrader. Leuke stad met een gezellig plein vol met leuke restaurantjes en terrassen.
In de herfstvakantie gaan we weer een paar dagen!
Minpunt: Misschien wifi... . zelf vond ik het wel heerlijk want dan heb je pas echt rust!

Cijfer: 9.3
Leo Kouwenberg: "Gastvrij en ongedwongen."
Verbleef in Une Chance de la France in Augustus 2016

Ik was de eerste (! ) opa, die op de motor langskwam en onderweg was naar kinderen en kleinkind in het zuiden. De gastvrije ontvangst van Monique en Branko met een borrel en hapje maakte dat ik me direct op m'n gemak voelde. De kamer, sanitair en algemene indruk vond ik top. Het driegangendiner en de gesprekken aan tafel maakten dat ik de volgende morgen, na natuurlijk het heerlijke ontbijt met verse broodjes van de bakker uit een verderop gelegen dorp, uitgerust op weg ging.
Minpunt: Mijn thuisfront wilde erg graag weten hoe het met me ging en daarom was het jammer dat er geen WiFi was.

Cijfer: 10
Ad Dieben: "Rustige aangename plek. Zijn er twee nachten gebleven op doorreis."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Erg vriendelijke eigenaren. Mooie kamers met een prima bed.
Lekker ontbijt en een heerlijke Tables D'Hotes. .
Minpunten kan ik niet echt noemen.

Cijfer: 9.2
Lilian Hoffman: "Gezellige kamers en wat ik erg fijn vind eigen badkamer. ontbijt en diner was top."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met vrienden

Gezellige kamers en een eigen badkamer, wat ik fijn vind. vooral het ontbijt en diner was top. echt een aanrader. lilian.

Cijfer: 9.4
Peter En Thea: "Rust, ruimte en lieve mensen."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Je kiest iets uit op internet wat je leuk lijkt, nou dit was zeer veel meer dan dat, wat een geweldig adres en wat een leuke en gezellige mensen die Monique en Branko, geweldig. Niets was hun teveel, Branko haalde zelfs elke ochtend vers brood bij een bakker uit een verder weg gelegen dorp, omdat de bakker dichtbij niet aan Branko's kwaliteitseisen voldeed...
Het 3 gangen diner was iedere avond top, zeer verzorgd en smakelijk. Hier kun je duidelijk merken dat Branko kok is geweest. Hij heeft zelfs voor de voormalig minister van defensie Hillen gekookt. Ook Monique is erg betrokken en een prima gastvrouw.
Kortom, onze tijd daar voelde als een warme deken, ook voor onze hond Twiggy, bedankt!

Cijfer: 9.1
Familie Eshuis: "Hartelijk, weids, verzorgd, hondvriendelijk."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Hartelijk welkom geheten. Zeer ruime, verzorgde en schone kamer met een heerlijk bed. De zeer grote tuin was volledig omheind, waardoor onze pup van 8 maanden heerlijk rond kon rennen en kon spelen met de hondjes van de eigenaren. Diner was tot in de puntjes verzorgd en ontzettend lekker. Zeker een aanrader!

Cijfer: 8.9
Marcel Zwart: "Verzorgd, hartelijk, gastvrij, hondvriendelijk."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

Prettige ontvangst, hondvriendelijk, superschoon, prima bed, prima maaltijd, zeer betaalbaar

Cijfer: 9.3
Familie Staps: "Mooi en goed verzorgd."
Verbleef in Une Chance de la France in Juli 2016 met partner

klantvriendelijkheid
honden welkom
rustige en natuurlijke omgeving.

Cijfer: 8.6
Fransisca Gleijsteen: "Een prachtige buitenkans in een prachtige omgeving."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met gezin

De rust die het uitstraalt.

Cijfer: 9.6
Molenaar: "Rust, ruimte en natuur."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016

Een overheerlijke plek, en alle ruimte voor mens (en hond). Oprecht een "zeer goede" ervaring.
De hond wou eigenlijk niet meer mee de auto in, dat is toch meer dan een compliment!
Ik verheug me op de toekomstige campingplaatsen: ).

Stephanie
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met familie en vrienden

Nous avons passé une nuit chez Monique et Branko. L'accueil y est extrêmement chaleureux. Les chambres sont magnifiques et très propres. Décorées avec beaucoup de goût. Il y a une salle de bain par chambre, c'est très pratique. La literie est particulièrement confortable. Le petit déjeuner est très copieux et le pain est frais, c'est génial. Le jardin est très grand et les enfants peuvent y jouer en toute sécurité. C'est une chambre d'hôtes que je recommande vivement. Merci encore pour votre accueil Monique ..... à l'année prochaine ..... "

Cijfer: 9.7
Thea Boessen: "Een plaatje uit een tijdschrift."
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met partner

Wat een geweldig mooi en liefdevol ingericht huis.
Onze lila kamer voelde als een warme deken, zo knus, , super schoon en prachtig ingericht.
Niets was jullie teveel, niet voor ons en ook zeker niet voor Django onze hond.
Wij komen zeker terug.

Cijfer: 8.9
Ton Schermer: "Een gastvrije warme deken!"
Verbleef in Une Chance de la France in Juni 2016 met partner

Ja ze zijn er nog, van die plekjes waar je echt tot rust kunt komen. God zij dank geen WIFI, maar een warme deken van gastvrijheid! Drie ruime kamers, creatief en smaakvol ingericht door Monique en de culinaire meester Branko zorgt voor een verrassend diner! Waarlijk een aanrader! Dank we hebben het top gehad!

Cijfer: 9.5
Rene Van Eck: "Hartelijk; goed en verzorgd."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Hartelijke ontvangst; prettig contact;
prima verzorgd diner;
schone kamer en sanitair.

Cijfer: 10
Erica De Bruin: "Paradijs voor mens en hond!"
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met gezin

We zijn gastvrij ontvangen door Monique op een prachtig plekje in Frankrijk. Monique kan heerlijk koken! Echt een aanrader om s ‘avonds aan te schuiven voor het diner. Ook onze hond heeft de tijd van haar leven gehad en werd met net zo veel liefde ontvangen. Ze kan heerlijk loslopen op het terrein en spelen met de honden van Monique en Branko.

Het is een plek waar je eigenlijk geen afscheid van wil nemen en dat is de reden dat wij over 1½ maand terug gaan!

Cijfer: 9.4
Jackeliene En Abel: "Een warm en gastvrij verblijf in een wijdse en rustige omgeving."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Een warm en gastvrij verblijf in een wijdse en rustige omgeving. Eigenaars Branko en Monique geven je absoluut het gevoel dat je van harte welkom bent. Wij verbleven hier in onze zoektocht naar een lekkere champagne voor onze bruiloft. Dat is gelukt! Overdag konden we onze hond Woodie met een gerust hart bij Branko en Monique laten, terwijl wij op pad gingen richting Reims en omliggende dorpjes. Bij terugkomst wachtte ons niet alleen een blije hond, maar ook een heerlijk diner met een lekker wijntje! We zijn echt tot rust gekomen, hebben een hartstikke leuk weekend gehad en bovendien zijn we met een achterbank vol champagne weer huiswaarts gekeerd! Dit doen wij graag nog eens over!

Cijfer: 9.4
Roeli: "Sfeervol, rustgevend, verwennerij."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Heerlijke plek om tot rust te komen of van daaruit uitstapjes te maken. Fijne sfeervolle kamer. We zijn goed verwend met heerlijk eten en drinken, fijne gastheer en gastvrouw die graag met je meedenken over uitstapjes.
We komen zeker terug.

Cijfer: 9.8
Berna: "Perfect, heerlijke dagen gehad."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

Heel gastvrij, prima plek, mooie kamers, heerlijk verwend. Het was fantastisch!

Cijfer: 9.9
Fred: "Gastvrij en mooie kamers met eigen badkamer en toilet. en heerlijke maaltijden,."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

De gastvrijheid, geweldige kwaliteit diner en ontbijt, prima kwaliteit en zeer redelijke prijs. Een mooie accommodatie met een zeer prettige sfeer en mooie en geheel eigen sfeervolle inrichting.

Cijfer: 10
Dieteke Visser-renema: "Geweldig."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

Een vriendelijk, warm, authentiek, sfeervol en 'lekker' verblijf.

Cijfer: 10
Jan P.: "Landelijke omgeving met zeer gastvrije eigenaren."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met partner

Het grootste pluspunt is de geweldige gastvrijheid en flexibiliteit van de eigenaren. Zeer landelijke omgeving waarbij je direct tot rust komt. Wil je je even terugtrekken dan zijn er zitjes rondom het huis waarbij je kunt genieten van een goed boek of de natuur van de tierache. Ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan het Champagnegebied (80 km). De kamer is zeer sfeervol ingericht en hoera... voorzien van een heerlijk groot bed. Met mijn lengte van 1, 91 kwam dit de nachtrust zeer ten goede. Branko en Monique, bedankt voor de heerlijke diners en drankjes en graag tot een volgende keer.

Cijfer: 9.8
Veronique: "Warm, gastvrij, aandacht voor de mens en de omgeving. Uitgebreid ontbijt."
Verbleef in Une Chance de la France in Mei 2016 met vrienden

De gastvrijheid van Branko en Monique. De sfeer van het geheel. De natuur en de rust. Verzorgde kamers, uitgebreid ontbijt en heerlijke diners.

Cijfer: 9.4
Helen En Khalid: "Gezellig, rust, sfeervol ingericht."
Verbleef in Une Chance de la France in November 2015 met partner

Een supermooi ingerichte accommodatie in een rustige omgeving, omheind met vele bomen en weiland. de eigenaren zijn enorm gastvrij en verzorgen een heerlijk ontbijt en een verrukkelijk diner.

Cijfer: 9.1
Koos En Loes Van Dongen: "Rustige en mooie omgeving. Prima keuken. Gastvrije eigenaren."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2015 met partner

Gezellige accomodatie in een rustige, mooie omgeving.
Goede keuken. Vriendelijke, gastvrije mensen.

Cijfer: 9.5
Gerda Vogels: "Romantisch, rustig, honden welkom, prachtig uitzicht. Op en top genoten."
Verbleef in Une Chance de la France in Oktober 2015 met partner

Rustige ligging, prachtig uitzicht. Heel erg mooie accommodatie, zeer sfeervol ingericht. Zeer hondvriendelijk! Ontzettend genoten van het dagelijks wisselende drie gangen diner! Mogelijkheid tot volgen van leuke workshop(s) en proeverijen! Dit in combinatie met de vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaren heeft ons verblijf zeer aangenaam gemaakt.